En vecka av ups and downs

Det startade som sagt förra helgen med irritation mellan mig och Klara. Forsätter med stundande möte hos Fosie stadsförvaltning som vars hoppullt positiva resultat har stor betydelse för min dagliga situation.
Efter att det gick ganska bra trippar det det på med att jag har punktering på min cykel. Klara reser hem till stockholm för att fira sin förelsedag med familjen, en helg som hade passat väldigt bra för oss att vara tillsammans men men so be it.
Min kära bil oroar mig med att vara väldigt trögstartad, jag börjatr att kalkulera på eventuella reparationskostander, reslutat: HAR INTE RÅD ALLS.
Under veckan har jag och Klara dock kommit i nya dager och värme bubblar igen, skönt, jag skall ha den kvinnan länge det vet jag säkert. Jobb i Lomma fredag, en lungn dag, tack för det.
Hmm helgen har jag tillbringat svettig och äcklig framför tvn med resterande vänner dvds och framför internet.
Ett långt samtal med en kompis gör att min mobil flippar ur och vägrar ladda upp sig vilket innebär att jag är totally lost och inte har några telefon nummer till någon.

Så efter att på söndagen tagit tag i mitt cykeldilemma och titta på massa fotboll skall jag nu ducha och ladda om för nästa vecka. Nästa helg är det fest, Reggae Open i helsingborg.

Puss


Fy faaaan

Galet, och jag står upp fortfarande. jobbade -underbart - Klara - gå - glömt - sova - gott - film - frukost - Klara hem - konstigt - bråk - bråk - mat - thai - hem - stress - dusha  - bil - dra - Klara - Sofia - OK - Oskar - ok - Lund - Fest - gott - dansa - Klara - Karisha - gott - MC - gott - chill - le - 500 - gott - nöjd - roligt - BK - sent - vänner - sova - bra - skönt - film - Juventus - Klara - knas - knas - CP - flush - flush - spy - arg - frustrerad - älskar - inte - älskar - pengar - gråt - gråt - hem - pappa - faan - sms - ?

Här är jag nu kl 19.12 söndag 23 oktober. Var fan skall skiten sluta....aahhhhhhh bort eller skall jag facea, har ju dragit igång massa nu skit.

En helg to remember!!!!!!!!!!!!

keep it up - juggeling

Det är konstigt fan, jag brukar alltid bli deppig när jag är fattig, nu är jag mer fattig än någonsin och får massa dyra räkningar ihop med det. Jag känner mig fineeee. Att jobba på förskola och fritids är något av det bästa jag gjort tycker jag nog. Är antagligen därför som det inte känns så hårt att ibland inte ha något att göra.
Gott det var att åka till huset och vila upp sig. Mat mat mat är nice. Synd att jag skall få konstiga elektroshocker i huvudet ibland och bli på konstig humör men det reder ju ut sig om man lungnar sig så.
Klaras moster var med och hon är fan feeeet, så jäkla nice att ha henne med, Sofie o Karisha också. Vandra vid stranden och sova på vinden...tja jag skall nog inet klaga så mycket ändå.
Känner att det som sagt fattas runt 2 pusselbitar för att veckorna skall funka helt smärtfritt, mer sysselsättning och fixa in de pengar som på något sätt skall vara tillängnade mig.


Starting something new - nytt - a?

Jag skall som sagt nu försöka att skriva min första del i min sprajlans nya blogg. Detta internet fenomen som just givit sig till känna i min värld. Vet ej hur länge det har funnits but what the hell, its new for me.

Har fan vart hemma nu sen 2 juli efter my abcentee (felstavat tror jag).
London baby, bitar flyter fortafarande i mig med ganska sträva kanter. Majula vad fan skulle du dra dit för nu, var väll änna knasig timing. Well som det är iallafall. Malmö, I like it damnet, I like it.
Antar att det har med stor del att göra att min framtid gestaltat i en människa lever 10 minuter från mig.
Börjat med de saker som jag sa skulle börjas med eller åtminstånne ligger tankebanorna i rätt fas.
Husie IF. New club and looking forward to the next season, nice team, nice ground etc and a good need for a player like me if I can live up to what I expect of my self.
Har fan sökt varenda typ av jobb som finns men nu verkar det som om jag åtminstonne har skrapat ihop tillräckligt för poäng för att folk skall vilja ha mig. Förskola is the place to be för mig och det tackar jag Frida och Klara för...även Linus.
London again, saknar buzzen lite, 3 years in that speed, behöver väll mer än 3 månader att sakta ner. Måste vara varlig med hur jag sköter det, känner att gasen kan tryckas ner lite igen och att jag kan hantera det. Its fine men måste akta för jag vet hur det kan gå and jag vill inte dit.

Min första blogg. Inte illa.